Připravujeme knihu Rychlá železnice v České republice

Po vydání publikace Příměstská železnice – páteř veřejné dopravy v aglomeracích připravuje Centrum pro efektivní dopravu vydání publikace s pracovním názvem Rychlá železnice v České republice. Posláním této knihy bude informovat o dálkové osobní železniční dopravě, její podobě v Evropě i ve světě a o možnostech jejího rozvoje v České republice. Kniha se bude zabývat jak problematikou infrastruktury, tak vozového parku, zabezpečovací techniky a dalších oblastí.

Rozsah knihy bude cca 160 stran. První polovina knihy se věnuje obecným faktům a příkladům z Evropy a ze světa. Druhá polovina pak představí možnou podobu budoucí železniční sítě u nás, a to jak v celku, tak i pohledem všech krajů České republiky. Pozornost bude věnována též synergiím s příměstskou a nákladní železniční dopravou. Vzhledem k mezinárodním souvislostem problematiky je kniha psána česko-anglicky. Plánovaný náklad je 7.000 výtisků. Kniha bude distribuována nejen v ČR ale ve všech evropských zemích.

Máte-li zájem podpořit vydání této knihy inzercí, kontaktujte nas prosím na e-mailu info ZAVINÁČ cedop.info V případě zájmu vám zašleme podrobnou osnovu a specifikaci cílové skupiny, které bude kniha distribuována.

2 Comments:

  1. František Nyklíček

    Bude možné podpořit vydání knihy také následně jejím zakoupením?

    • Dobrý den,
      určitě ano. Do standardní knižní distribuce v ČR i v Evropě půjde cca 1200 výtisků.
      S pozdravem
      Petr Šlegr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>